Hoelang blijft plastidip zitten?

Plasti Dip heeft een zeer lange levensduur en kan jaren blijven zitten zonder kleurverlies. Met de juiste verzorging kunt u ervoor zorgen dat de lak langer mooi blijft.

 

Kan ik mijn auto gewoon wassen?

U kunt alle gespoten delen wassen met heet water en shampoo. Het is mogelijk om met uw gedipte auto of onderdelen door de wasstraat heen te gaan het is alleen wel van belang dat u van te voren informeert bij de desbetreffende wasstraat of deze wel geschikt is voor uw Plasti Dip. Sommige wasstraten gebruiken een shampoo of borstel die uw Plasti Dip kan beschadigen. Uiteraard zijn er grenzen en kunt u bij verkeerd gebruik van een hogedrukreiniger schade aanrichten aan de coating. Wij raden aan uw gedipte auto en/of onderdelen met de hand te wassen. 

 

Beschermt Plasti Dip tegen verschillende weersinvloeden?
Plasti Dip kan tegen elk type weer waar wij in de Benelux mee te maken hebben. Hete zomers en koude winters vormen geen obstakel voor Plasti Dip. Plasti Dip zorgt in de winter zelfs voor een optimale bescherming tegen pekel. 

LET OP: Plasti Dip is niet bestand tegen benzine of diesel. Dit kan de Plasti Dip aantasten en/of oplossen. 

 

Hoelang ben ik mijn auto kwijt?

U moet rekening houden met 2/3 dagen. De auto moet na een grondige reiniging 24uur drogen en aan de juiste temperatuur voldoen. Na deze 24uur wordt de auto voorbereid en gespoten waarna de coating 24uur moet drogen. Als slot doen we nog een laatste check ronde en behandelen we de auto met een wax.

 

Hoe verwijder ik de plastidip?

Plasti Dip is op elk gewenst moment te verwijderen. Wanneer u een klein beginnetje lospeutert, kunt u de volledig laag Plasti Dip als een vel van het gespoten onderdeel aftrekken.

 

Zit uw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op